Blog - Donuk Pasta

image
Uşak Donuk Pasta

Donuk pasta, son dönemlerde popüler olan ve sıkça tüketilen bir pasta türü olarak sıkça karşımızda çıkmakta. Sıradan pastalara göre farklı yapısı ile birlikte, eşsiz bir pasta deneyimi sunmaktadır.  Donuk Pasta Nedir? Donuk pasta, pasta sektöründe

image
Tokat Donuk Pasta

Donuk pasta, soguk sunumla damaklarda enfes bir lezzet bırakan birçok aromalar veya meyveler ile soğuk tüketilen pastalardır. -18 derece ile saklanabilen 3 gün süre +4 derecede tüketilmesi gereken donuk pasta hazır ürün alındığı takdirde son kullanım

image
Sinop Donuk Pasta 

Bize donuk pasta için ulaşabileceğiniz bazı yerler mevcut durumdadır. Biz Sinop Donuk Pasta olarak hiçbir ürünümüzde herhangi bir katkı maddesi kullanmayız. Ayrıca hiçbir ürünümüzde de domuz ürünleri yer almamaktadır. Burada pastalar fırından çıktığı andan şoklama sistemine yani

image
Samsun Donuk Pasta 

Donuk pasta, donuk pasta birçok işletmenin ve bir çok müşterinin tercihi olup son zamanlarda evlerimizde de çokca pratik ve hızlı yapımıyla tercih konusu yüksek olan soğuk tüketilen pastadır. Samsun donuk pasta isinde hijyenik ve temiz üretim ve

image
Oteller İçin Donuk Pasta

Otellerde genellikle 7/24 açık büfe yemek ve kafe hizmeti verildiğinden dolayı, her an taze pasta çeşitlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Müşterilerin gereksinimlerini karşılamak ve istenildiğinde taptaze pastalar sunmak adına, oteller için donuk pasta tercih edilmektedir. Donuk Pasta Neden Tercih Edilir? Pek

image
Ordu Donuk Pasta

Donuk pasta, birçok tercih konusu olan artık çok fazla kişinin tükettiği soğuk ortamda saklanıp soğuk tüketilen pastadır. Cafeler de, pastaneler de sıkça herkesin tercih ettiği donuk pasta son günlerin gözdesi olmuştur. Ordu donuk pasta bu

image
Nevşehir Donuk Pasta 

Hepimizin yemekten  keyif aldığı  o güzel tatlı olup gönlümüzü feth eden pastalar her mekanda, çayımızın kahvemizin yanında vazgeçilmezlerimiz arasında yer alıyor. Hatta  son zamanlar da  pandemi sürecinde herkes  evden çalışmalara başladığından ötürü , bi hayli

image
Muğla Donuk Pasta

Artan talep doğrultusunda her alanda olduğu gibi pastacılık sektöründe de yenilenmeye gidiliyor. İşçilik maliyeti ve yapım aşamalarının uzun sürmesi sebebiyle günümüzde bir çok işletme uzun süre muhafaza edebilen donuk pasta üretimini tercih ediyor. Donuk Pasta

image
Mersin Donuk Pasta

Donuk pastalar hazırlanırken soğuk alanlarda  korunurken, belirli bir derecede bir yıla varan ve lezzet kaybı olmaksızın saklanıp muhafaza edilebiliyor. Böylece donuk pastanın raf ömrüde uzatılıyor ve ilk günki lezzetini korumuş da oluyor. Son zamanların en

image
Konya Donuk Pasta

Pasta, aşçıların en zorlandığı yiyecek ürünlerinden biridir. Çok fazla ayrıntı ve özen istemesi onları usta ellere teslim edilme nedenlerindendir. Bu ayrıntılar için de çok fazla vakit harcanması gerekmektedir. Bu yüzden pastacılık sektörü donuk pastaya yönelmiştir.