Muğla Donuk Pasta - Donuk Pasta

image

Artan talep doğrultusunda her alanda olduğu gibi pastacılık sektöründe de yenilenmeye gidiliyor. İşçilik maliyeti ve yapım aşamalarının uzun sürmesi sebebiyle günümüzde bir çok işletme uzun süre muhafaza edebilen donuk pasta üretimini tercih ediyor.

Donuk Pasta Nedir?

Üretilen donuk pastaların belli bir türü yoktur. Talep edilen her çeşit pasta dondurularak lezzetli bir halde tüketilmesi için hazırlanabilir.  İlk sırada cheesecake gelir. Hazırlanma ve dinlendirilmesi uzun sürse de lezzetinden bir şey kaybetmiyor. Orman meyveli pasta, elmalı tart, trileçe ve daha fazla çeşit üretiliyor. 

Hazırlanan pastalar -18 derecede dondurma işlemi yapılmış vaziyette depolarda saklanır.  -18 derecede hiçbir lezzet kaybı yaşamadan yaklaşık 1 yıl saklama süresi vardır.  +4 derecede raflara yerleştirildiğinde ise 3 günde tüketilmesi gerekir.  Muğla Donuk Pasta sağlık koşullarına uygun olarak Uzman Gıda Mühendisleri tarafından güvenli bir şekilde tüketmenize yardımcı olur.

Donuk Pasta Kullanım Alanları

Günümüzde kafe zinciri, büyük market gibi yerler donuk pasta tüketicileri arasında ilk sıralardadır. İşletmelerin yanında çalışan hanımlar da donuk pasta almayı tercih ediyor. Misafir geldiğinde endişe ve telaşa kapılmadan lezzetli tatlı sunabilmeleri ev hanımları açısından da avantaj sağlıyor. 

Kalitesinden ödün vermeyen Muğla Donuk Pasta üretim aşamasından itibaren özenle hazırladığı pastalar depolarda sürekli kontrol ediliyor. Günümüzde artan enflasyon her alanda olduğu gibi pasta malzemelerinin fiyatları da arttı. Artan maliyet sebebiyle donuk pasta tercih ediliyor. Bunun yanında pastalar hazırlık aşaması ve satışa sunma süreci zaman kaybettiriyor. Lezzet ve tazelik anlamında bir fark olmadığı için donuk pasta tercih ediliyor. Hiçbir lezzet kaybı yaşamadan uzun süre saklayabileceğiniz donuk pastalar için Muğla Donuk Pasta hizmetinizdedir.

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir