Donuk pasta, son dönemlerde popüler olan ve sıkça tüketilen bir pasta türü olarak sıkça karşımızda çıkmakta. Sıradan pastalara göre farklı yapısı ile birlikte, eşsiz bir pasta deneyimi sunmaktadır.
Donuk Pasta Nedir?
Donuk pasta, pasta sektöründe bir yenilik olarak son dönemde sıkça karşımıza çıkmakta. Pastane sektöründe, artış gösteren maliyetler sebebi ile, donuk pasta üretimi hizmete açılmıştır. Bununla birlikte, Uşak Donuk Pasta olarak bizler, Türkiye’nin her bölgesine gönderdiğimiz pastalarımız ile birlikte, Donuk pasta hizmeti vermekteyiz. Uşak Donuk Pasta köklü geçmişi ile birlikte, alanında deneyimli ve tecrübeli donuk pasta şefleri ile hizmet vermekteyiz. Donuk pasta yapımı, -18 derecede saklanarak gerçekleştirilmektedir. Bununla birlikte donuk pastalar, 1 yıl boyunca tüketilebilmektedirler.
Donuk Pasta Kullanım Alanları
Donuk pastanın kullanım alanları, toptan pasta satışı için oldukça önemlidir. Uşak Donuk Pasta olarak sunduğumuz pastalar, 1 yıla kadar tüketilebilir halde bulunmaktadır. Donuk pastanın kullanım alanları ise, daha çok kafe sektöründe kendini göstermektedir. Toptan satış ve uygun ödeme koşullarımız ile birlikte, kaliteli ve lezzetli donuk pastalar üremekteyiz. Donuk pastalarımızın çeşitleri ise şu şekildedir; Muzlu donuk pasta, çilekli donuk pasta, kakaolu donuk pasta, vanilyalı donuk pasta olarak, birçok donuk pasta çeşidimiz bulunmaktadır. Donuk pastalarımız, kullanıma sunulacağı zaman, pastalar çözüldükten sonra 3 gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Uşakta bulunan pastanemizde, sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.