Tokat Donuk Pasta - Donuk Pasta

image

Donuk pastasoguk sunumla damaklarda enfes bir lezzet bırakan birçok aromalar veya meyveler ile soğuk tüketilen pastalardır. -18 derece ile saklanabilen 3 gün süre +4 derecede tüketilmesi gereken donuk pasta hazır ürün alındığı takdirde son kullanım tarihi mutlaka bakılmalıdır. 

Donuk Pasta Nedir?

Tokat donuk pasta müşterilerine her zaman taze ve müşterilerinin damak zevkine göre donuk pastalar sunar. İstediğiniz çilekli, vişneli, çikolatalı vs hangi çeşidi istenirse müşteriye göre hazırlanan donuk pastalar müşterilerin en çok tercih ettiği pastalardır. Birçok işletmenin de tercihi ettiği donuk pasta toplantılarda da tüketilmektedir. Raf ömrü uzun olması ile pastahanelerin de çok tercih ettiği pastalardır.

Donuk Pasta Kullanım Alanları

Donuk pasta kullanım alanlarısorguladigimizda bir davette, bir doğumgununde, bir toplantıda, düğünde, işyerlerinde, cafeler de, işletmelerde tercih oranı yüksektir. Hem saklama imkanı uzun ömürlü olması nedeni ile hemde soğuk tüketim tercihi ile çok kullanım alanı ve çok kullananı vardır. Tokat donuk pasta alanında deneyimli eller ile müşterilerine taze ev yapımı tadında donuk pastalar sunmaktadır. 

Tokat donuk pasta, hijyeni ve tazeliği ile pastaları müşteri memnuniyeti yüksek olup birçok müşteri tarafından tercih ediliyor. Son dönemin en çok tercihi donuk pastalardır. Hem evinizde her an gelen misafirinize dahi hemen dondurucudan çıkarıp sunabileceğiniz pratik donuk pastadır. Çeşitli tatlarda stoklayabileceginiz donuk pastalar her an istediğinizde dondurucudan hangisini isterseniz çıkartıp tüketebilceğiniz pratikliktedir.

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir